Op hun locatie in Zevenhuizen (langs de A12) bieden zij aan de Noordeinde te Zevenhuizen twee ontzettend leuke, uitdagende en spannende Escape Rooms aan. Voor gezinnen, families, vrienden, sportteams, vrijgezellenfeesten of een bedrijfsuitje is het ideaal om bij ons te komen escapen! Ze hebben zes  parkeerplaatsen bij ons voor deur en parkeren is hier GRATIS. Vooraf worden jullie ontvangen in onze ontvangstruimte. Hier kunnen jullie meteen gebruik maken van een drankje tijdens het wachten.

ONTSNAPPEN JULLIE UIT DE ESCAPE ROOM?

Voor het ontsnappen uit één van de rooms krijg je 60 minuten de tijd, want dat is de basis van het concept ‘Escape Room’. Voordat jullie de room ingaan zal er een kleine introductie aan vooraf gaan in de ontvangstruimte.

Daarna zullen jullie met je team naar  één van de rooms geleid worden. Eenmaal in de room begint de race tegen de klok en krijgen jullie 60 minuten de tijd om te escapen. Worden jullie gepakt of weten jullie te ontsnappen…?!

 

Het spelen van een Escape Room is leuk om te doen met een grote groep. Maar om genoeg afstand te bewaren hanteren zij een maximum van 6 personen per room. Hierdoor is ook de spelbeleving en activiteit per persoon hoog te houden, zodat iedereen iets kan doen. Wij zijn voorzien van twee Escape Rooms, dus is het ook mogelijk om met twee groepen tegelijk te spelen.

 

SPELREGELS ESCAPE ROOM ZEVENHUIZEN

 • Deelname aan een Escape Room is vanaf 12 jaar (in overleg zijn jongere deelnemers toegestaan, mits er begeleiding is van een volwassen persoon).
 • Jullie krijgen 60 minuten de tijd om te ontsnappen uit de Escape Room. Lukt dit? Dan hebben jullie het gehaald! Lukt dit niet? Dan hebben jullie gefaald.
 • De race tegen de klok begint, zodra jullie in de room zijn. Let op! Hiervoor is het wel belangrijk 15 minuten van te voren aanwezig te zijn! Dit in verband met instructies vooraf. Zijn jullie te laat, dan gaat dat helaas van jullie eigen speeltijd af!
 • Maximaal 6 personen per kamer.
 • Bezoekers die onder invloed zijn van alcohol of drugs wordt de toegang tot de Escape Room ontzegt! Zonder teruggave van betaling. Ook wanneer één van onze medewerkers twijfelt aan de gesteldheid van een speler, kan bij aanvang toegang geweigerd worden.
 • Er is camerabewaking aanwezig in de Escape Room. Dit is voor de begeleiding en veiligheid tijdens het spel. Alle instructies die door de medewerker(s) worden gegeven tijdens het spel moeten worden opgevolgd.
 • Voorwerpen die zich in het spel bevinden dienen met beleid te worden behandeld. Forceren en brute kracht horen niet thuis in een Escape Room. Eventuele schade en/of diefstal worden in rekening gebracht.
 • Het spelen van de Escape Room is geheel op eigen risico.
 • Bij aanvang van het spelen van de rooms kunnen alle waardevolle spullen opgeborgen worden in een daarvoor bedoeld kluisje. De sleutel wordt meegenomen de kamer in door één van de teamgenoten.
 • Wij zijn niet verantwoordelijk voor schade aan en/of diefstal van persoonlijke spullen.
 • Het is niet toegestaan beeld en/of film opnames te maken in één van onze Escape Rooms. Zo blijft het voor iedereen een verassing wat zij kunnen verwachten, wanneer ze bij ons komen escapen.
Vorig artikelGroot ongeval A20 Gouda-Capelle aan den Ijssel; drie rijstroken dicht
Volgend artikelOok in 2021 geen Oogstfeest

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.