HomeActiviteiten Nieuws NesselandeUPDATE! Popup boulevard Nesselande mode Marlies Dekkers vanaf 24 mei 2024

UPDATE! Popup boulevard Nesselande mode Marlies Dekkers vanaf 24 mei 2024

Rotterdams ontwerper Marlies Dekkers laat ons weten dat er van mei – juni 2024 een popup-verkoop plaatsvindt aan de boulevard Nesselande. Dit zou in de ruimte zijn waar ooit Blokker zat.

Rotterdams ontwerper Marlies Dekkers laat ons weten dat er van mei - juni een popup verkoop plaatsvindt aan de boulevard Nesselande.  
Rotterdams ontwerper Marlies Dekkers laat ons weten dat er van mei – juni een popup verkoop plaatsvindt aan de boulevard Nesselande.

Van 24 mei t/m 1 juni 2024 is het tijd voor de Stock Sale. De Stock Sale vindt plaats op Boulevard Nesselande te Rotterdam. Een nieuwe locatie met voldoende winkelruimte, gratis parkeergelegenheid en een grote paskamer, zodat je alles kunt passen! Voor de sale is de koop van een ticket noodzakelijk.

We werken met shifts van max. 90 minuten vanaf de starttijd op je ticket.

Tijdens de Stock Sale bieden wij verschillende collecties in de cupmaten A t/m G aan met korting tot wel 70%. Koop nu je toegangsticket voor 5 euro en mis het niet! De kosten van het ticket worden als korting berekend op je Stock Sale aankoop*.

We kijken er naar uit je weer te mogen verwelkomen, maar houd er rekening mee dat we geen jassen en tassen toe kunnen laten en niet beschikken over toiletten.

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Populair