Op donderdag 28 oktober 2021 rond 15.30 uur een extreem lange file op de A12 richting Nesselande. Een ongeluk waar een vrachtwagen en personenauto’s bij betrokken waren zorgde voor een reistijd van ruim 70 minuten over de laatste 5 kilometer richting de afslag van Nesselande. De laagstaande zon heeft vermoedelijk een rol gespeeld.

Rond 16.45 uur was de situatie weer normaal.

 Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelVoor JBL’s sparen bij @Knaaptankstation Nesselande
Volgend artikelSteunpunt Loopgroep Nesselande was aanwezig tijdens de Marathon van Rotterdam

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.