11 november 2020 maakt een van de nieuwere aanwinsten van winkelboulevard Nesselande bekend dat zij na twee jaar zullen gaan stoppen. In het pand op de hoek van de winkelboulevard, tegenover de Albert Heijn, waar ooit de Bruna was gevestigd, houdt de kledingwinkel november 2020 een totale leegverkoop. 

Lieve klanten,
Zoals jullie wellicht hebben begrepen zijn wij in de leeg verkoop.
Wij hebben besloten een nieuwe uitdaging aan te gaan, waar we veel zin in hebben. We gaan stoppen met Fashion lovers. Wij hebben dit 2 jaar met heel veel plezier gedaan . Wij hopen dat jullie de komende weken nog bij ons langs zullen komen. Wij willen onze lieve klanten bedanken voor het vertrouwen ?!
En ook nu nog staat de koffie voor jullie klaar! ❤️
Liefs Claudia & Sandra, Fashion Lovers


Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelDOE MEE met nieuwe herfst-poll ‘Ik woon in Nesselande, omdat..’ #wijkprofiel
Volgend artikelVIDEO: Schietpartij autoverhuurbedrijf Nesselande nacht van 12 – 13 december 2020

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.