HomeNesselande INFO nieuwsFeeling BLUE? Win 2x2 kaarten voor Winterfestival 9 en 10 februari 2024...

Feeling BLUE? Win 2×2 kaarten voor Winterfestival 9 en 10 februari 2024 #nesselande

Skip de winterdip: BLUE Winterfestival is terug; de kaartverkoop van het winterfestival aan de Zevenhuizerplas start vrijdag 27 oktober 2023, klik direct hier voor uw kaarten!

Een heuse feesttent met artiesten als Snollebollekes en Kris Kross Amsterdam, curlen tussen de kerstbomen, feesten in Het Café, haardvuren en bokbieren op het winterplein. De tweede editie van het winterfestival op vrijdag 9 en zaterdag 10 februari belooft een nog veel groter feest te worden dan de aftrap in 2023. De organisatie kijkt met de start van de kaartverkoop uit naar dit lichtpuntje tijdens de donkere wintermaanden, na de jaarwisseling.

De line-up van het programma is deels bekend gemaakt. Met Snollebollekes, Kris Kross Amsterdam, Marco Schuitmaker en Joël Borelli in De Feesttent dansen bezoekers de winterblues van zich af. In november deelt de organisatie alle namen en dat belooft heel veel goeds.


WIN 2×2 kaarten (2 kaarten dus per persoon te winnen!) Mail  naar redactie@nesselande.info met naam + motivatie waarom u/jij een BLUE festival beleving nodig hebt deze winter en WIN! Winnaars krijgen persoonlijk bericht. 


BLUE behoudt de warme, gezellige en knusse sfeer van de eerste editie. De programmering wordt uitgebreid met feestelijke liveoptredens in het café, grote artiesten in De Feesttent en winterse spellen als curlen. Verder kunnen bezoekers op Het Winterplein genieten van winters comfortfood als stamppot, stoof en flammkuchen van plaatselijke ondernemers als Quay en L’Italiano.

 

De Super Early Bird tickets waren te koop vanaf vrijdag 27 oktober 12.00 uur tot en met 9 november. Op 10 november was de start kaartverkoop van Early Bird tickets.

Praktische informatie:
Wat: BLUE Winterfestival
Wanneer: 9 en 10 februari 2024
Waar: Zevenhuizerplas, Nesselande
Meer informatie: https://bluefestival.nl/tickets/

 

Op vrijdag 9 februari is BLUE alleen toegankelijk voor personen van 18 jaar en ouder. Op zaterdag 10 februari zijn alle leeftijden welkom!Prijzen Super Early Bird
Super Early Bird volwassenen: €32,50

Super Early Bird jeugd: €31,50

Super Early Bird kids: €20,00

Super Early Bird volwassenen passe-partout: €55,00
Prijzen zijn exclusief servicekosten

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Populair