Op dinsdag 21 juli 2020 werden twee Felyx scooters gesloopt bij Wollefoppenpad, zie afbeelding boven. De Politie Rotterdam-Oost meldt op Facebook:
Dankzij  snel ingrijpen konden ze worden klemgereden door de politie. Twee personen zijn afgevoerd en schade is gemeld aan Felyx. Iedereen bedankt! Een veilig Nesselande doen we samen!


Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelDerde bushokje in twee weken aan diggelen
Volgend artikelHoofdweg rondom Nesselande eindelijk officieel geopend

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.