HomeNesselande INFO nieuws Gezellige drukte op BLUE festival Nesselande editie 2024

[VIDEO] Gezellige drukte op BLUE festival Nesselande editie 2024

Met fraai winterweer, meezingers van Hazes, Sjonnies en Roelvink en stamppot, was het wederom een sfeervol winterfestival aan de Kosboulevard Nesselande. 

Losgaan in De Feesttent, curlen tussen de kerstbomen, feesten in het gezelligste café, haardvuren, stamppotten & bokbieren op het winterplein.

Met een gezellige drukte en (vooral op de 2e dag) een ontwikkeling van  het festival naar een heus gezinsfestival, wederom een gezellige editie van BLUE festival Nesselande.

Het festival laat weten:

In winterse sferen hebben ruim 8000 bezoekers het afgelopen weekend de winterblues van zich afgedanst en genoten van lekker eten en gezelligheid tijdens BLUE.

Vrijdag 9 en zaterdag 10 februari vond de tweede editie van BLUE plaats aan de Zevenhuizerplas. Met een uitverkochte zaterdag en een drukbezochte vrijdag kijkt de organisatie terug op een geslaagde tweede editie.

 

In de Feesttent en Café de Blauwe Kanarie was het groot feest met optredens van artiesten als Snollebollekes, Antoon, Kris Kross Amsterdam, Django Wagner en André Hazes. Op het drukbezochte Winterplein vermaakten jonge festivalbezoekers zich in de Kidstent van Waldorfhaus met creatieve activiteiten en genoten vriendengroepen en families rondom de haardvuren van stamppot, glühwein en winterse tapas. 

De organisatie kijkt terug op een geslaagde tweede editie kijkt al uit naar volgend jaar. De presale voor BLUE 2025 in het derde weekend van februari start vrijdag 16 februari om 12.00 uur via de website.

 

 

 

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular