De wijk Nesselande is van alle marketen thuis. Sinds 2003 steunt Nesselande.info de lokale ondernemers.
Wil je schrijven? Of beter gaan schrijven?
In de cursus Creatief schrijven maak je in plezierig serieuze lessen kennis met het schrijven van proza, poëzie en literaire non-fictie. Met allerlei oefeningen wordt je verbeelding aangezwengeld en schrijf ook jij voor je het weet grappige, onderhoudende, originele, interessante of ontroerende teksten. In de lessen ga je veel schrijven, thuis maak je het af. In de volgende les bespreken we het huiswerk met elkaar. Zo leer je hoe je teksten nog beter worden. Benieuwd naar wat jij te vertellen hebt? Schrijf je in op dezinvanwoorden.nlhttps://dezinvanwoorden.nl/aanbod-cursussen/
 
Waar?
In Nesselande, aan de Zevenhuizerplas, Kosboulevard 40, 3059 XZ Rotterdam. Gratis parkeren.

Op zes dinsdagavonden vanaf 14 september van 19.30 – 22.00 uur.

KOM NAAR DE GRATIS PROEFLES!

De eerste les, dinsdag 14 september van 19.30 – 22.00 uur, is een gratis proefles. Meld je even aan op https://dezinvanwoorden.nl/contact-en-aanmelden, dan weten we hoe groot de groep is en hoe we anderhalve meter afstand kunnen houden.
Op donderdag 16 september van 09.30 – 12.00 uur is deze proefles online via Zoom te volgen. Meld je hiervoor aan op https://dezinvanwoorden.nl/contact-en-aanmelden.


Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelNomineren voor Rotterdamse Kinderrechten Award 2021
Volgend artikel[ADV] Nesselande.INFO in het prestigieuze Handboek Online Marketing 7, bestel nu!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.