HalloweenNesselande.nl wil de Halloween-zones in Nesselande bij elkaar brengen #ScareZones

Sommige Nesselanders doen Halloween eind oktober, anderen weer een week later in verband met de vakantie. Deze lokale site wil dit stroomlijnen (klik hier)

Sinds een aantal jaar is het woord ‘scare zone’ een populair begrip als het gaat om Halloween feesten. Steeds meer van deze gebieden verschijnen in zowel attractieparken als in buurt feesten. Binnen een zogenoemde ‘scare zone’ wordt een bepaald thema gehanteerd. De naam van zo’n zone slaat dan vaak ook op het thema wat hierbinnen wordt gehanteerd. Binnen deze zone hebben dan ook alle attributen en kostuums met hetzelfde thema te maken. Uiteraard is het de bedoeling dat mensen die door de zone lopen bang worden gemaakt, met in ons geval snoep als beloning.

Scare zone

Een voorbeeld van een scare zone is ‘Medical madness’. Zoals de naam zegt, is het thema binnen deze zone ‘medisch’. Het woord ‘madness’ slaat dan weer op het feit dat iedereen zo eng mogelijk verkleed gaat (waarbij er uiteraard wordt gedacht aan de kleine kinderen).

 

Al heel wat jaren is Halloween een populair feest in Nesselande en wordt het in meerdere wijken gevierd. Echter is het bij lange na niet bij iedereen bekend wanneer en waar wordt gevierd. Om deze reden willen wij deze ‘zones’ bij elkaar brengen, om zo Halloween een nog groter feest te maken met nog meer griezelen en (natuurlijk) nog meer snoep.

 

 

 


Dit artikel heeft 930 views
Over Redactie 2328 Artikelen
www.nesselande.info redactie/ Alle rechten voorbehouden


1 Comment on HalloweenNesselande.nl wil de Halloween-zones in Nesselande bij elkaar brengen #ScareZones

  1. Wij wonen sinds een jaar op de Siciliëboulevard en hebben alles leuk versierd. Kilo snoep ik huis gehaald, hebben twee kinderen gezien. Vorig jaar waren het er rond de 40. Was het dit jaar kleiner opgezet?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.