HomeActiviteiten Nieuws NesselandeLast van de files in de wijk? Help mee @Nesselande weer bereikbaar...

Last van de files in de wijk? Help mee @Nesselande weer bereikbaar te maken!

IMAG1590[1]

Files? Opstoppingen in de wijk? Een goede bereikbaarheid van de drukke wijk Nesselande is cruciaal. De verkeersdrukte is soms enorm. Files richting de scholen, het strand van Nesselande en vooral de files om de wijk in én uit te komen zijn nu dagelijkse kost. Denk met ons mee deze files op te lossen! 

Initiatief Nesselande Bereikbaar helpt! 

Daar willen we wat aan doen. Met uw hulp. Want bereikbaarheid is een gedeeld probleem: van burgers, bedrijven en de overheid. Met Nesselande Bereikbaar nodigen we u uit om uw beste ideeën en plannen te delen om de wijk bereikbaarder te maken. Te delen met elkaar, met ons en met commerciële aanbieders. Ideeën waar u liefst zelf ook een hand in hebt: wat zou u helpen de file te mijden? Want simpelweg alleen meer asfalt is geen oplossing. Wij hebben uw hulp hierbij nodig! Denk mee en deel uw idee!

fileredsku42-475x316

Over het intiatief 

Nesselande Bereikbaar is een initiatief van Nesselande.info en De Verkeersonderneming. Nesselande.info is hèt online platform voor Nesselande, de Verkeersonderneming is dè partij met kennis, ervaring en netwerk als het gaat om het bereikbaar maken van de Rotterdamse regio. Tevens uitvoerder van het landelijke Beter Benutten programma in Rotterdam. In Spijkenisse (Bereik Spijk) en op de Algera corridor hebben we eerder vergelijkbare initiatieven gestart.

 

Wat kunt u nu al doen?

Vraagt u zich eens af: ‘heb ik andere mogelijkheden dan met de auto in de spits te reizen’? Hierbij ondersteunen wij u nu al. Door het aanbieden van een gratis NS-business card, de mogelijkheid om tot €550,- korting op een (elektrische) fiets te krijgen of de mogelijkheid om carpoolpartners te vinden. Alleen sámen kunnen we uw probleem, de dagelijkse files in en rondom Nesselande, aanpakken.

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Populair