HomeActiviteiten Nieuws NesselandeHigh Tea op z’n Paasbest! Workshop op 21 maart 2013 in @Nesselande

High Tea op z’n Paasbest! Workshop op 21 maart 2013 in @Nesselande

212b13ed4eb32e29562146f227deb30cNesselande kent een flink aanbod van workshops. Thee drinken, hapjes maken en gezellig kletsen dat zijn de ingred¡ënten voor een geslaagde High Tea.  Er zijn genoeg etablissementen te vinden waar je kunt high teaen. Leuker is het om een high tea zelf te organiseren. Weet je niet waar je moet beginnen?

Wij helpen je graag op weg!

De high tea kent zijn oorsprong in Engeland rond1840. Hertogin Anna van Bedford kreeg tegen het eind van de middag altijd een hongerig gevoel en liet  een dienblad met thee, sandwiches en cake op haar kamer brengen. Een leuke traditie om over te nemen!

Deftige Engelse dames dronken dikwijls thee tegen de verveling maar tijdens deze workshop zul je je zeker niet vervelen want we maken 3 verschillende sandwiches, gevulde wraps, versieren 2 cupcakes met heerlijke Paasdecoratie, maken andere lekkere hartige en zoete gerechtjes en niet te vergeten overheerlijke brownies.

Daarna is het tijd om de tafel te dekken met een mooi servies en etagères op een smaakvol tafelkleed en als finishing touch worden ook  servetten en kleine tafelversieringen verzorgd om ideeën op te doen.

De etagères worden gevuld met sandwiches, cupcakes, roomboterkoekjes, brownies, bonbons, hartige koekjes, gevulde wraps en nog meer lekkers!

Niet te vergeten worden allerlei verschillende soorten verse thee geserveerd en strelen we  onze  tong met de zelfgemaakte lekkernijen.

Laat je inspireren om thuis ook een gezellige high tea te organiseren met behulp van de recepten, die je aan het eind van de avond mee krijgt en je hebt ongetwijfeld veel succes bij je gasten!

Je kunt je telefonisch inschrijven op tel. 010-251 89 88 of via de website.

Meld je ook aan voor de digitale nieuwsbrief van CurZus&zo.

Voor het laatste nieuws over alle cursussen en workshops: www.curzusenzo.nl

 

Aantal/Dag    1x op donderdag

Tijd             19.30-22.00 uur

Kosten          € 37,95 incl. ingrediënten en recepten

Datum          21-03-2013

Ruimte         Keuken/proeflokaal

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular