In Rotterdam staan zo’n 100.000 lichtmasten. Langs wegen, in woonwijken, winkelgebieden en plantsoen. Ze zorgen voor verkeersveiligheid, vergroten de sociale controle en maken de stad mooier.

Per maandag 13 december 2021 zal de buitenverlichting vervangen worden door LEDs.

De nieuwe ledverlichting bedienen we op afstand via het zogenoemde telemanagementsysteem. Hiermee kan de verlichting ook gedimd worden waar dat kan, maar kan het bij bijvoorbeeld calamiteiten zo worden ingesteld dat er meer licht op straat is. Via dit systeem zien we ook waar er storingen zijn. Handig want dan kunnen we daar snel op reageren. Ook het in- en uitschakelen van de verlichting gebeurt op afstand.

 

 Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelRotterdam vuurwerkvrij (helaas Nesselande nog niet helemaal)
Volgend artikel[FOTO-serie] Zonsopgang en zonsondergang strand-boulevard Nesselande, december 2021

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.