HomeNesselande nieuwsHotel New York presenteert 26 maart 2021 'De Rotterdam...

Hotel New York presenteert 26 maart 2021 ‘De Rotterdam Show’ online pubquiz! #goededoel

De Rotterdam Show is een leerzame, supergave online spelshow van, voor en door échte RotterdammerTs! De show is een initiatief van Hotel New York om dichtbij de gasten te blijven. Wij zijn aan het lobbyen aangaande leerzame vragen over Rotterdam-Nesselande! 

We spelen 4 online Pubquiz rondes waaraan jij thuis mee kunt doen met je mobiel als stemkastje. We halen uiteindelijk 2 winnaars de studio in via een beeldverbinding voor een spannende finale! De show is te bekijken via je laptop of tablet.

Door op de knop hieronder te klikken ga je direct naar de ticketshop. In de ticketshop kun je een stream(kijk) ticket kopen. Kijk je de stream met meerdere mensen die willen meespelen? Dan kun je voor hen een extra (voordeligere) deelnamekaart kopen. Bestel er ook nog een borrelbox bij en het feest is compleet!

HOE WERKT HET?

Als je de tickets hebt gekocht, ontvang je op het opgegeven emailadres een mail met hierin de link naar de livestream.

Op deze livestream kun je met één scherm (laptop of tablet) meekijken naar de show op vrijdag 26 maart 2021. Om 20.00 uur gaan we van start en legt de quizmaster uit hoe je mee kunt spelen met je mobiel als stemkastje.

Let op: Voor iedere deelnemer moet een deelnamekaart zijn aangeschaft op de juiste naam. Bij het borrelpakket zitten standaard twee deelnamekaarten maar het is mogelijk extra kaarten te bestellen bij het aankopen van de box of een streamingticket.

Meer info en tickets: www.deshows.nl/rotterdam 

 

Redactie
Redactiehttp://www.nesselande.info
www.nesselande.info redactie/ Alle rechten voorbehouden