Inschrijving open voor Koornmolen Lions Rottemerenloop 18 juni @Zuidplas

551

 

Na de Nesseloop dan ook een run bij de buren in Zuidplas. Voor de 31ste keer organiseert Lionsclub Zevenhuizen de bekende de Koornmolen Lions Rottemerenloop op zaterdag 18 juni 2022. Na twee rustjaren in verband met Corona, start de loop ook dit jaar aan de Tweemanspolder in Zevenhuizen bij Recreatiepark de Koornmolen.

 

In 2022 organiseert Lionsclub Zevenhuizen voor de 31ste keer de Koornmolen Lions Rottemerenloop op zaterdag 18 juni. “Afgelopen twee jaar moesten we noodgedwongen rust houden,“ vertelt loopcommissievoorzitter Gert Jan Freeke, “maar nu kunnen we de lopers gelukkig weer verwelkomen.

Door de corona onzekerheid konden we pas later dan gebruikelijk starten, maar we hopen weer op een grote opkomst”.

Zoals gebruikelijk is de start van de 5, 10 en 15 kilometer om 11:00 uur bij Recreatiepark de Koornmolen en loopt de loop door een prachtige polder- en natuurgebied. Voor de kinderen is er de Jan Visser kidsrun met 1,0 en 1,5 kilometer met starttijd 10:00 uur.

 

De volledige opbrengst gaat naar goede doelen. Freeke “Met ons motto ‘We Serve’ ondersteunen we met deze loop bijvoorbeeld Team Zeparo (deelnemers Roparun ten bate van mensen met kanker), de Zonnebloem, het Leger des Heils en nog meer doelen”.

 

Loopt u en/of uw kind ook mee met de Koornmolen Lions Rottemerenloop? Inschrijven kan via www.lionsclubzevenhuizen.nl, terwijl via Facebook regelmatig nieuwe berichten worden geplaatst.

Vorig artikel[UPDATE] Opruiing @ADNL met verdraaide informatie brengt Nesselanders tot kansloze actie tegen flexwoningen #gr22
Volgend artikel[VIDEO] Nog tot en met 29 mei 2022 kinderkermis, Oeverpark Nesselande

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.