Shopping Center Alexandrium – het hart van Prins Alexander en voormalig Oosterhof, krijgt wederom een make-over. De nieuwe eigenaar gaat onder de noemer ‘ready to renovate’ het winkelcentrum grondig aanpakken.

Deze eigenaar Klépierre kiest voor een ruimte opzet binnen de bestaande mogelijkheden. De renovatie voor dit deel kost bij elkaar bijna 16 miljoen euro.

De vorige renovatie is uit het jaar 2000. Aangezien de huidig uitstraling is verouderd en er  een gebrek aan natuurlijk licht worden ook de plafonds aangepakt.

In mogelijke latere fases worden ook de entree’s aangepast. Oplettende bezoekers hebben ter hoogte van JD sports al een stukje van het nieuwe dak kunnen aanschouwen dat veel weg heeft van het design van ‘Mall of the Netherlands’ in Leidschendam.Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelBestel en haal af @ Winkelboulevard Nesselande, zoals deze gevarieerde visschotels bij Vishandel Nesselande!
Volgend artikel[EXCLUSIEF] Het verhaal van de springlevende Nesselander, die dood werd verklaard

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.