HomeNesselande INFO nieuwsJBN Nieuws: 'Lockdown Sale moet VV Nieuwerkerk compenseren'

JBN Nieuws: ‘Lockdown Sale moet VV Nieuwerkerk compenseren’

De lokale sportverenigingen hebben het zwaar. Zo ook VV Nieuwerkerk, zeer populair bij de voetballende jeugd uit Nesselande. De sportclubs lopen veel inkomsten mis, maar zitten ook nog met een kantinevoorraad. Een zogenoemde Lockdown Sale moet voetbalvereniging VV Nieuwerkerk helpen.    

Via een digitale webshop kan men de artikelen bestellen en later ophalen bij het toegangshek van de hoofdingang, dit door een gekozen tijdvak zodat de veiligheid betreft het corona virus kan worden geborgen.

De voetbalvereniging wil voorkomen dat er spullen weggegooid moeten worden, zo valt te lezen op de website van de voetbalvereniging:

Helaas zal het voorlopig bij gedachten blijven aangezien de ontwikkelingen van het COVID-19 virus zeker nog niet duiden op een versoepeling van de van overheidswege genomen maatregelen. Dat is voor jullie als voetballers, supporters en alle bij onze voetbalvereniging betrokken mensen vanzelfsprekend zeer vervelend. In het perspectief bezien van degenen die direct of indirect door het virus zijn getroffen valt e.e.a. natuurlijk volledig in het niet.
Wij wensen een ieder die hiermee te maken heeft, of heeft gehad, heel veel sterkte.
De uitbraak van COVID-19 heeft voor onze voetbalvereniging naast sportieve ook andere consequenties. Zo zullen de deuren van onze kantine voorlopig niet mogen worden geopend. Naast het gemis van sociale contacten en deze voor onze club belangrijke inkomstenbron zal dit betekenen dat we met ingekochte voorraden blijven zitten.

Klik hier voor de shop met Lockdown sale.

Via:  jebentnieuwerkerker.nl, januari 2021

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular