HomeActiviteiten Nieuws NesselandeJongen van 14 mishandeld, Brandingdijk Nesselande; politie zoekt beelden...

Jongen van 14 mishandeld, Brandingdijk Nesselande; politie zoekt beelden en meer getuigen

Zondag 15 november 2020 zijn vier tieners uit Rotterdam aangehouden voor de vermoedelijke mishandeling van een 14-jarige jongen aan de Brandingdijk te Nesselande. 

De jongen zou van zijn fiets zijn afgetrokken en zijn geschopt en geslagen door een groep van vier (of meer) jongeren.

De politie heeft enkele minuten later verdachten aangehouden op basis van een profiel van een getuige. De jongen is naar het nabijgelegen Shell tankstation gebracht waar de hulpdiensten zijn gebeld.

Op Facebook schrijft de Politie Rotterdam-Oost, Basisteam IJsselland:

Het slachtoffer rijdt zondag 15 november op zijn fiets op de Brandingdijk, als hij wordt belaagd door de groep. Hij wordt tegen de grond gewerkt en krijgt verschillende schoppen tegen het hoofd. Uiteindelijk belandt hij in een sloot, waarna de daders zich uit de voeten maken. Een voorbijganger grijpt in en vergezelt de jongen naar een nabijgelegen tankstation, waar 112 wordt gebeld. De ambulance neemt hem voor onderzoek mee naar het ziekenhuis. Waarom hij is aangevallen en zo bruut werd mishandeld, is onduidelijk en wordt onderzocht.
De politie kon op basis van getuigenverklaringen van omstanders vier jonge verdachten aanhouden. De groep was echter groter. Het onderzoek richt zich nu op het achterhalen van de andere daders. “De poltie neemt de zaak hoog op. Dergelijk zinloos en laf geweld mag niet onbestraft blijven.” Beelden en getuigen zijn dan ook zeer welkom. Heeft u iets gezien en de politie nog niet gesproken? Weet u wie er bij de mishandeling betrokken waren? Heeft u beelden? Bel dan met 0900-8844, of meld uw informatie anoniem via M op 0800-7000.

 

 

 

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden