HomeActiviteiten Nieuws NesselandeKale Rotterdammers gezocht voor housefilm Prins Alexander

Kale Rotterdammers gezocht voor housefilm Prins Alexander

Maart 2023 neemt regisseur Jim Taihuttu een film op over de hardcore house in de 90s. Er vinden opnamen plaats in Rotterdam, waaronder in Prins Alexander, Landsmeer en België. Voor die opnamen zoekt de productmaatschappij, jonge, kale Rotterdams. Aanmelden kan via:

HARDCORE@NEWAMS.COM

MET BIJNA DE HELFT VAN DE DRAAIDAGEN EROP ZIJN WE NOG STEEDS OP ZOEK NAAR FIGURANTEN VOOR EEN PAAR GROTE FEEST SCÈNES. MELD JE AAN! WE DRAAIEN OA IN HELMOND, ROTTERDAM EN LANDSMEER. OH JA EN BELGIE. MAIL NAAR

HARDCORE@NEWAMS.COM

Als wij aan een Nederlandse film over de gabbercultuur denken, popt New Kids al vrij snel in ons hoofd naar boven. Niet dat die serie zoveel gaat over hardcore, maar lange matten en zweterige trainingsbroeken zijn daar volop aanwezig. Hoewel New Kids zeker hilarisch is, kan je deze stereotypering van hakkers ronduit negatief noemen. Jim Taihuttu wil met Hardcore Never Dies een ander beeld neerzetten: “Toen ik tiener was en opgroeide in Noord-Limburg, was ik enorm gefascineerd door de steeds groter wordende groep gabbers op mijn middelbare school. Al die kale koppen, dezelfde trainingspakken en Nike Air Maxies. Het had iets onheilspellends, maar ik voelde me er tegelijkertijd ook door aangetrokken. De bijna onvoorwaardelijke broederschap, maar ook het feit dat de gabbercultuur liet zien dat het mogelijk was om vanuit Nederland de wereld te bestormen en zelf een nieuw hoofdstuk te schrijven in de muziekgeschiedenis.”

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular