Events aan/op de boulevard van Nesselande waren schaars de laatste jaren. Op een zonnige zaterdag 26 maart 2022 een lange en goed bezochte Snuffelmarkt op de boulevard van Nesselande vol tweedehands spullen.

In Nesselande vindt aan de Siciliëboulevard aan de Zevenhuizerplas vandaag een gezellige rommelmarkt plaats. Struin over de markt op zoek naar leuke tweedehands spullen, kleding of items om je verzameling compleet te maken.

De organisatie was in handen van:

willys-evenementen.nl

 Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelTrackstars Nesselande gaat aan het wedstrijdseizoen beginnen
Volgend artikel[POLL] DOE MEE met de nieuwe poll: #GR22 ‘Lokale politiek moet zich in de Nesselande vooral gaan inzetten voor..’ #doemee

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.