De Kosboulevard biedt voorlopig toch vooral plek voor twee noodlocaties voor de lokale scholen. Bovenal is het perfect buiten-sporten aan de zijkant van de boulevard in Nesselande.

De plannen

Er zijn een diversiteit aan plannen geuit in de media; een atletiekbaan voor de lokale sportvereniging, nog meer buiten-sporten en de gemeente heeft zelfs de locatie als festivalterrein bestempeld met onder andere een uitgebreide editie van het populaire CuliNESSE (editie 2019). Nog actuelere is het leisurecentrum dat er moet komen. De plannen zijn er, de toestemming van de gemeente is er, alleen wordt er nog een exploitant gezocht! Met het groot aantal ondernemers in de wijk, zou dit moeten lukken!

 

In dit leisurecentrum komen onder meer een speelparadijs, trampolinepark, bowling,  lasergame, escaperoom en ondersteunende horeca. Het leisurecentrum krijgt een oppervlakte van circa 6.000 tot 8.000 m² en is gelegen op een perceel van 6.900 m².

Het leisurecentrum zal verrijzen aan de Kosboulevard, een uniek stukje Rotterdam met meerdere leisureactiviteiten zoals een Skatepark en een Cablepark.

Ontwerp Leisurepark en afbeelding Janssen en de Jong, 2019: https://www.jjpo.nl/nieuws/ontwikkeling-leisurecentrum-in-nesselande-rotterdam/ 

Vorig artikelBoulevard Nesselande: Aan de wandel! #zon #natuur
Volgend artikelVan wie is deze poes? #nesselande Gevonden omgeving Leo Gestelstraat!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.