De Kosboulevard biedt voorlopig toch vooral plek voor twee noodlocaties voor de lokale scholen. Bovenal is het perfect buiten-sporten aan de zijkant van de boulevard in Nesselande.

De plannen

Er zijn een diversiteit aan plannen geuit in de media; een atletiekbaan voor de lokale sportvereniging, nog meer buiten-sporten en de gemeente heeft zelfs de locatie als festivalterrein bestempeld met onder andere een uitgebreide editie van het populaire CuliNESSE (editie 2019). Nog actuelere is het leisurecentrum dat er moet komen. De plannen zijn er, de toestemming van de gemeente is er, alleen wordt er nog een exploitant gezocht! Met het groot aantal ondernemers in de wijk, zou dit moeten lukken!

 

In dit leisurecentrum komen onder meer een speelparadijs, trampolinepark, bowling,  lasergame, escaperoom en ondersteunende horeca. Het leisurecentrum krijgt een oppervlakte van circa 6.000 tot 8.000 m² en is gelegen op een perceel van 6.900 m².

Het leisurecentrum zal verrijzen aan de Kosboulevard, een uniek stukje Rotterdam met meerdere leisureactiviteiten zoals een Skatepark en een Cablepark.

Ontwerp Leisurepark en afbeelding Janssen en de Jong, 2019: https://www.jjpo.nl/nieuws/ontwikkeling-leisurecentrum-in-nesselande-rotterdam/ Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelBoulevard Nesselande: Aan de wandel! #zon #natuur
Volgend artikelVan wie is deze poes? #nesselande Gevonden omgeving Leo Gestelstraat!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.