Brede School
Brede School

Basisschool Het Spectrum Rotterdam-Nesselande hoeven haalde januari 2020 wederom het nieuws gezien het predicaat ‘Excellente School’.

Dit werd met leraren en directeur gevierd op 6 februari 2020 met een etentje op de Euromast Rotterdam. Het ritje in de glazen lift (160 meter hoogte) duurde echter zo een zes uur nadat de lift bleef hangen en monteurs deze niet meer aan de praat kregen.

De lift is inmiddels voor onbekende tijd gesloten.

 Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikel‘Nagalm gymzaal Nesselande zorgt voor onwerkbare situatie’ #scholen
Volgend artikelEneco doet inspectievluchten boven Nesselande

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.