In het weekend van 4 en 5 april 2020 zeer mooi strandweer, maar ook een periode waarin maatregelen geleden die zeggen noodzakelijke afstand te houden. Dus ook op het strand en de boulevard en in het winkelcentrum Boulevard Nesselande. 

Vooral de Kosboulevard is vol-geparkeerd met auto’s met aldaar “autotoerisme”; een strandbezoek vanuit de auto met helaas veel afval dat vanuit de auto wordt achtergelaten.

Wederom wat eigenwijze groepen van outdoor-sporters die gebruik wilde maken van de afgesloten outdoor workout plekken rondom de boulevard waarbij handhaving de plekken zeer duidelijk met een afzetlint hebben afgezet.

 

Vorig artikelOnline Paasviering 2020 Kerk in Nesselande
Volgend artikelHandhaving doet strand-boulevard Nesselande deels dicht

2 REACTIES

  1. Handhaving in deze barre tijden: bij de Zevenhuizerplas stapte er een uit een auto en twee waren per fiets. Ze leken niet goed te weten wat ze moesten doen toen ze waren uitgestapt, dus werd er gebeld, waarschijnlijk met hogerhand. De conclusie was we zetten alles af met rood lint, daarmee gewapend liepen ze op de twee verschillende kinderspeelplekjes af en een skatebaan. Dat duurde even maar uiteindelijk was het met drie man gelukt. De kinderen die er toch speelden dropen onder de indruk af. Nu komt het dacht ik, zittend in de auto, deze stoere mannen gaan nu naar de pannakooi iets verderop, waarin op dat moment een man of vijftien bezig waren met een bal. Na enige aarzeling en onderling overleg werd er voor gekozen om er in de auto en respectievelijk op de fiets langs te rijden zonder ook dit makkelijk af te sluiten sportgebeuren te ontruimen en met een hangslot af te sluiten. Wat dus wel of niet “gedurfd” wordt om te handhaven is net zo onduidelijk als de coronaweken die achter ons liggen

  2. Gisteren een ‘ooggetuigenverslag’ naar u gestuurd over de handhavers en de Pannakooi. Niets meer van u vernomen en denk dus dat er niets mee gebeurd. De rode linten werden geplaatst, maar de handhavers lieten de pannakooi ongemoeid, waar op dat moment ongeveer 15 man aan het voetballen waren. Schandalig: voor u en mijn veiligheid en die van de voetballers. Er had ingegrepen moeten worden. Neemt u zelf hier de verantwoording en sluit de pannakooi. Hoop van u te vernemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.