HomeActiviteiten Nieuws NesselandeLoopgroep Nesselande is weer begonnen en kijkt uit naar de Ronde van...

Loopgroep Nesselande is weer begonnen en kijkt uit naar de Ronde van (Capelle-) West, de eerste wedstrijd

Afbeelding

Dinsdag 18 mei 2012 was het dan eindelijk zo ver. De lokale Loopgroep Nesselande mocht weer samen op pad.  Spannend voor de trainers: hoeveel lopers komen er vanavond, gaat ’t lukken om coronaproof te trainen, “kan ik het nog”, zo’n training verzorgen?

Er was een goede opkomst en het was geweldig om elkaar weer te zien.

Het was geweldig om weer een ‘echte’ warming up te doen, om loopscholing te krijgen en ook het fluitje hadden ze gemist. Fijn dat we ook met het lopen langzaam maar zeker wat meer bewegingsvrijheid krijgen.

Ronde van West als eerste wedstrijd 24 augustus 2021

 

In het verleden werden ze vaak georganiseerd: hardloopwedstrijden. Je schreef je in en dan ging je trainen om op de wedstrijddag zo snel mogelijk over het parcours te rennen. Er waren heel veel medelopers  die samen met jou gezellig op elkaar gepakt in het startvak stonden te zenuwen voor het startschot. Er was publiek, muziek en gezelligheid en na afloop een medaille.

Een week voor CuliNESSE zou het ook kunnen dat de eerste loopwedstrijd doorgang vindt in de omgeving. Vermoedelijk ook in 2021 geen NesseLoop over de boulevard van Nesselande, maar wel een Ronde van West in Capelle.

Zoals zij zelf schrijven is het “de gezelligste loop uit de regio”. Gezelligheid zeker, maar ook 10 harde kilometers voor wie wat meer wil, zie de site

Op dinsdag 18 mei is de beginnerscursus van start gegaan en er zijn nog een paar plekjes vrij. Weet jij nog iemand? De cursus bestaat uit 14 lessen: 7 weken lang elke  dinsdagavond en zaterdagochtend. De kosten bedragen 50 euro en gaat via munten die vooraf gekocht kunnen worden. Meedoen? Stuur de loopgroep een mailtje.

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular