Donderdag 5 oktober 2017 weten we op de Dag van de Leraar of meester Rick van Tangram in Rotterdam-Nesselande . Een speciale commissie van stichting Een 10 voor de Juf en de Meester kiest de winnaar op basis van het voordragen van leerkrachten door  honderden ouders en kinderen.

In de korte periode dat meester Rick leerkracht is, heeft  hij veel indruk gemaakt bij zijn kinderen.

 

Hij geeft les aan groep 5 op Het Tangram in Rotterdam-Nesselande en hanteert zero tolerance tegen pestgedrag en – volgens AD.nl: “is niet vies van een feestje in de klas, bijvoorbeeld tijdens het kampioenschap van Feyenoord.”

Foto boven: AD.nl september 2017Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelOnline pesten? 18 tot en met 22 september 2017 Week tegen Pesten!
Volgend artikel[OPGEVALLEN in de wijk] De schapen verhuizen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.