We willen u graag uitnodigen voor een informatiebijeenkomst over het nieuwbouwproject Finesse. Dit wordt gebouwd op de huidige ‘Common Green’ locatie in Nesselande bij de metro. Dit is het gebied tussen de Wollefoppenweg en de Corsicalaan.

Woonstad Rotterdam en de gemeente Rotterdam organiseren een online bijeenkomst. Dit doen we vanwege de nieuwe coronamaatregelen en om de kans op verspreiding van het virus tegen te gaan.

Waar gaan we het over hebben?

Tijdens deze avond vertellen we meer over de plannen en gaan we graag met je in gesprek over het project. Het programma van de avond bestaat uit:

 Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelWoningvoorraad blijft achter in Zuid-Holland
Volgend artikelKinderen reizen in Rotterdam in 2022 gratis met het OV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.