Dit jaar is het 250 jaar geleden dat één van de grootste componisten ooit, Wolfgang Amadeus Mozart, in Salzburg werd geboren.

De herdenking van Mozarts geboortejaar zal worden gevierd met evenementen op velerlei gebied.

HET GROTE MOZART WEEKEND OP NEDERLAND 1

Nog even en dan klinkt de eerste noot van Het Grote Mozart Weekend; het startschot voor een samenwerkingsprogramma van AVRO, NPS en NOS in het weekend van 27 t/m 29 januari. Niet alleen Nederland, maar ook vijfentwintig andere landen bombarderen dit weekend tot Mozartweekend.

Het Rotterdams Philharmonisch Orkest,b> presenteert: Mozartprogramma met als aanleiding de 250-ste geboortedag van Mozart.

Meer informatie: www.rpho.nl of www.stichting-mozart2006.nlDisclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelInternational Film Festival Rotterdam
Volgend artikelGerichte alcoholcontroles politie Rotterdam-Rijnmond

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.