HomeGemeente #raad010 22 februari is er weer restafval opgehaald in Nesselande, geen...

[UPDATE] 22 februari is er weer restafval opgehaald in Nesselande, geen gft #staking

 

Op diverse plekken in Rotterdam zijn de gevolgen te zien geweest en waait achtergebleven afval door de straten. Ook in Nesselande zijn veel bakken vol en staat er veel afval naast. De staking van afvalophalers liep tot en met 20 februari 2023. Per 21 februari wordt er officieel weer opgehaald. Er is een akkoord bereikt met de medewerkers van de gemeente.

[UPDATE] In Nesselande is de gemeente op 22 februari 2023 begonnen met het ophalen van afval. Op Woensdag 22 februari stonden er in Nesselande veel gft(e) bakken buiten; deze worden pas na 26 februari weer geleegd.


 

Van dinsdag 21 tot zondag 26 februari 2023 leegt de gemeente alleen huiscontainers restafval en inpandige rolcontainers restafval in plaats van gfe+t.

  • Van dinsdag 21 tot zondag 26 februari legen we alleen huiscontainers restafval en inpandige rolcontainers restafval in plaats van gfe+t. Zet op de reguliere ophaaldagen de huiscontainer restafval of inpandige rolcontainer restafval aan de weg. Huiscontainers papier worden vanaf 21 februari volgens ophaalschema opgehaald.
  • Voor alle bewoners die op maandag 20 februari reguliere ophaaldag huiscontainer restafval en huiscontainer papier hebben, zet de huiscontainer restafval en huiscontainer papier op dinsdag 21 februari aan de weg. Is de container ’s avonds niet leeg? Laat deze nog een dag staan.
  • Vanaf maandag 27 februari pakken we weer het normale schema op van de ophaaldagen huiscontainers en inpandige rolcontainers restafval, gfe+t en papier.
  • Voor ondernemers die op maandag 20 februari reguliere ophaaldag bedrijfsafval door de gemeente Rotterdam hebben, zet de bedrijfsafvalcontainer op dinsdag 21 februari aan de weg.
Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Populair