De lokale retail draait extra net als de de horeca en Suri ijs plus de strandbedden-verhuur op strand Rotterdam-Nesselande. Een fraaie foto van een gematigd druk strand Nesselande op dinsdag 15 september 2020 met bovenstaande foto van Aerostat Ballonvaarten. De ballonnen zweven in deze nazomer veelvuldig in de blauwe lucht boven de zonnige wijk Nesselande.

 

De ballonen stegen eerder op de dag op in het Schollebos, Capelle aan de IJssel, aan de rand van Rotterdam.

Ook positieve geluiden op Rijnmond.nl:

Op het strand van Nesselande is het mooie weer goed ontvangen. Strandbedjesverhuurder Luciano Marfella geniet van de twee nazomerdagen. “Heerlijk, beter laat dan nooit. We hadden natuurlijk een hittegolf in juni, maar augustus was echt minder fijn. Dus dit is wel lekker. Als het doorzet tot het weekend zou het mooi zijn.”

Toch verwacht de strandbedjesverhuurder voor de rest van de week geen gigantische drukte. “De meeste mensen zijn weer aan het werk, dus het zal qua drukte wel meevallen. Maar ik ben wel blij dat ik mijn kraampje nog niet afgebroken had.”

 

 

 Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelDOE MEE! [Poll] Zomer-herfst 2020: ‘Wat is een echte aanwinst zijn voor de wijk Nesselande?’
Volgend artikelFlinke woningbrand Laan van Avant-Garde

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.