HomeNesselande INFO nieuwsNesselande.INFO fuseert met Nesselande.NEWS; hakken en zagen

Nesselande.INFO fuseert met Nesselande.NEWS; hakken en zagen

Nesselande.INFO groeit. Binnen Prins Alexander werken wij reeds samen met diverse lokale wijkblogs en opinieplatforms als ook redacteuren die zich met de #raad010 bezighouden.  

Nesselande.INFO gaat samen met Nesselande.NEWS. Nesselande.NEWS (die vooral bestaat uit een grote nieuws-facebook pagina) biedt ons de mogelijkheid om Facebook beter in te zetten. Zou kunnen wij via Facebook reageren of in dialoog gaan met nieuwsberichten.

Op de Facebookpagina zullen wij terughoudend zijn met “dialogen” en interactief en een “anti” kennen naar fake-accounts of accounts die intimiderende uitingen plaatsen. Dit beleid kennen wij ook op onze Instagram; veel “agressieve” of anonieme volgers worden daar verwijderd, ook de “reaguurders” die continu politieke uitingen willen plaatsen om groeperingen weg te zetten of nepnieuws te verspreiden.

De grootste wijk Instagram in Rotterdam
De grootste wijk Instagram in Rotterdam

Overlast naar nog meer nieuws

De fusie – waarbij er duizenden artikelen worden ingepast in het bestaande nieuwssysteem gaat niet zonder moeite. Ons design (mobiel en desktop) zal aan voortdurende verandering onderhevig zijn, ook kunnen er berichten “gedubbeld” worden met een concept en live versie. Ook moet het ontwerp geschikt worden gemaakt voor het tonen van meer nieuwsberichten in een (1) oogopslag.

Na de fusie en inpassing zullen wij nog meer nieuws brengen over Nesselande als ook de directe omgeving.

De domeinnaam Nesselande.NEWS linkt reeds aan Nesselande.INFO waarbij er technisch wordt getracht om van Nesselande.INFO de hoofd visuele domeinnaam te maken. Dit kan overlast en vertraging geven op de website.

Na de fusie zal ook onze twitteraccount zijn samengevoegd en krijgt onze populaire Nextdoor-community een flinke boost.

50'érs Ellen Verkoelen
50’érs Ellen Verkoelen in de #raad010

Ook zal er redactioneel meer politiek-getinte nieuws verschijnen in samenwerking met andere mediaportals in Rotterdam en omgeving. Daarbij wordt gekeken naar het politiek stemgedrag en de politieke partijen die met issues in initiatieven in Nesselande bezig zijn. Hiervoor gebruiken wij de hashtag #raad010.

Ideeën, vragen, opmerkingen? Gebruik ons contactformulier! 

 

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Populair