Met bijna 3000 unieke bezoekers per dag en een groot deel mobiele bezoekers, heeft Nesselande.INFO – dit platform – het groeiend bezoek nu beter bediend. De mobiele pagina’s zijn geoptimaliseerd met zogenoemde AMP plugin versneld. De ultieme test is doorstaan waarbij Google de ‘Mobile friendly’-test heeft goedgekeurd (zie afbeelding boven). De ooit draaiende app Nesselande.MOBI is uit de lucht gehaald aangezien de bezoekers voor bijna 100% kiezen voor de mobiele versie van deze website. 

Wij blijven hard werken aan een sneller, beter, actuele platform dat een groeiende belangstelling kent van landelijke media en een bezoekersprofiel dat ver buiten Zuidplas/Groene Hart en Nesselande.

Wij staan open voor nieuwe suggesties, ingestuurd nieuws, persberichten en meer lokale content relevant voor ons platform! Wij zijn de wijk Nesselande en omgeving graag van dienst om een nog beter assertief en informatie platform te bieden.Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelLokaal netwerken: ‘Open Coffee Nesselande en Capelle’ Goes Late Night: 12 december 2018 19.00-22.00 uur
Volgend artikel[VIDEO] Opvallende homemade video ‘Nesselande recreatie’ #NesselandeTV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.