HomeNesselandeTVNesselande.TV (in beta): wat beweegt Rotterdam-Nesselande op video? #nieuws #video

Nesselande.TV (in beta): wat beweegt Rotterdam-Nesselande op video? #nieuws #video

Nesselande nieuws NesselandeINFO op TV
Nesselande nieuws NesselandeINFO op TV

NesselandeTV kende reeds een soft launch in 2003 en is in 2010 doorgestart met een verzameling aan video’s uit en over de wijk Rotterdam-Nesselande. Wederom bouwen en converteren wij het video-archief in beta en brengt Nesselande.TV zoveel mogelijk het wijk-, raads- en eventnieuws op video! Beweegt u mee?  

Bij de start van NesselandeTV in 2003 was er ook nog geen platform, zoals YouTube beschikbaar en vonden lezers zware video’s op de site onprettig.

Lokale samenwerkingen

NesselandeTV biedt reportage uit en van het vroegere Nesselande maar ook video-reportage waarbij wij de content/het nieuws leveren en bijvoorbeeld OPEN Rotterdam een video-productie in elkaar zet in Nesselande in een co-productie.

Jaren later – en veel eigen productie weer verder – wordt de tv-productie rondom Nesselande in beeld gebracht onder de noemer ‘NesselandeTV‘ en eenvoudig bereikbaar via www.nesselande.tv en begonnen wij met video’s van bijvoorbeeld de jaarlijkse nieuwjaarsduik aan het strand (video: C. van der Heijden).

 

 

 

 

#raad010 op video

Wij tonen vanuit Nesselande wat er in de #raad010 wordt beslist of hoe de politici uit en verbonden aan Nesselande Rotterdam zich gedragen in de raad. Dit levert regelmatig markante inzichten op, zoals warrige wijkhubs.

 

Ook bieden wij de inzichten vanuit de #raad010 de betrekking hebben op issues in Nesselande, zoals een weinig effectief armoede- en daklozenbeleid wat daklozen naar de buitenwijken van Rotterdam, zoals Nesselande, stuwt en het Maltaplein bevolkt omdat er een gebrek aan opvang is:

 

In veel gevallen zien Nesselanders berichting uit de raad via gekleurde media; wij tonen daadwerkelijke debatten en bronnen gelinkt aan issues die spelen in de wijk Nesselande.

 

In veel gevallen gaat het om video’s van bewoners betrokkenen bij Nesselande.INFOen/of partners die video’s produceren.

Neen, geen groteske Netflix-producties, wel het lokale wijknieuws op beeld, deze keer bewegend beeld!

[AFTER VIDEO] ‘Nesselande, winter februari 2021 met ijs’ #NesselandeTV

 

NesselandeTV platform in beta

Heb geduld. Nog niet alle video draait of is goed en scherp geconverteerd, maar het eerste archief is er! Heeft u bijzondere NesselandeTV? Mail ons, Insta ons, reageer, Facebook of tweet.

 

NesselandeTV
NesselandeTV

NesselandeTV breidt snel uit! Klik hier!

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Populair