NesselandeTV kende reeds een soft launch in 2003 maar kon niet doorstarten door de kostbare producties. Wederom bouwen en converteren wij het video-archief in beta. 

Bij de start van NesselandeTV was er ook nog geen platform, zoals YouTube beschikbaar en vonden lezers zware video’s op de site onprettig.

NesselandeTV biedt reportage uit en van het vroegere Nesselande maar ook video-reportage waarbij wij de content/het nieuws leveren en bijvoorbeeld OPEN Rotterdam een video-productie in elkaar zet in Nesselande.

Jaren later – en veel eigen productie weer verder – wordt de tv-productie rondom Nesselande in beeld gebracht onder de noemer ‘NesselandeTV‘ en eenvoudig bereikbaar via www.nesselande.tv.

In veel gevallen gaat het om video’s van bewoners betrokken bij Nesselande.info en/of partners die video’s produceren.

Neen, geen groteske Netflix-producties, wel het lokale wijknieuws op beeld, deze keer bewegend beeld!

[AFTER VIDEO] ‘Nesselande, winter februari 2021 met ijs’ #NesselandeTV

 

Under construction

Heb geduld. Nog niet alle video draait of is goed en scherp geconverteerd, maar het eerste archief is er! Heeft u bijzondere NesselandeTV? Mail ons, Insta ons, reageer, Facebook of tweet.

 

NesselandeTV
NesselandeTV

NesselandeTV breidt snel nog verder uit! Klik hier!Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikel#GR22 Lijsttrekkers010: video-overzicht lijsttrekkers politieke partijen in Rotterdam #verkiezingen
Volgend artikelNesselanders staan voor dichte stemlokalen @PrinsAlexander @Rotterdam #gr22

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.