Nesselande-Ondernemer Arnold Weber, vanaf 2002 ben ik als zelfstandig meubelmaker werkzaam onder de naam Weber Interieurbouw. Sinds enige heb ik mijn werkplaats op de Mart Stamhof nummer 6 in Rotterdam-Nesselande. 

Hier voer ik mijn opdrachten uit voor het maken van meubels en betimmeringen voor particulieren en ondernemers.  Mijn werkzaamheden – tevens mijn hobby – bestaan uit het maken van maatwerk keukens, (wand)kasten, bureaus, balies  en dergelijke.

De lat hoog

De ondernemer zegt:

Voor mijzelf leg ik de lat hoog. Een meubel of interieur moet de hoogst mogelijke perfectie hebben. Samen met de klant ga ik na wat de wensen zijn en tracht een optimaal mogelijke advies te geven in de materiaalkeuze en maatvoering. Op deze wijze komen wij tot een uniek maatwerk meubel welke door ons met vakmanschap en precisie zal worden gemaakt. Naast het maken van meubels en betimmeringen voor particulieren, heb ik voor ondernemers balies, bureau’s gemaakt en diverse betimmeringen uitgevoerd. Zo ook ruimten van sportstudio’s en fysiotherapie praktijk volledig betimmerd en ingericht met kasten, keukens en ontvangst receptie.

Mocht u interesse hebben in een maatwerk product dan ben ik als volgt bereikbaar:

Weber Interieurbouw

  • Mart Stamhof 6, 3059 LV te Rotterdam-Nesselande
  • Telefoon 06 148 918 58
  • weberinterieurbouw.nl
  • Mail: info@weberinterieurbouw
Vorig artikelMei 2020 is de oplevering van de Hoofdweg Rotterdam #nieuws #nesselande
Volgend artikelMoederdag 10 mei 2020? Bosje Bloemen bezorgt in Nesselande (en Zevenhuizen en Capelle en Nieuwerkerk..)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.