Nieuws Rotterdam-Nesselande en strand Zevenhuizerplas

Nesselande-Ondernemer: Weber Interieurbouw maakt meubels en betimmeringen

Nesselande-Ondernemer Arnold Weber, vanaf 2002 ben ik als zelfstandig meubelmaker werkzaam onder de naam Weber Interieurbouw. Sinds enige heb ik mijn werkplaats op de Mart Stamhof nummer 6 in Rotterdam-Nesselande. 

Hier voer ik mijn opdrachten uit voor het maken van meubels en betimmeringen voor particulieren en ondernemers.  Mijn werkzaamheden – tevens mijn hobby – bestaan uit het maken van maatwerk keukens, (wand)kasten, bureaus, balies  en dergelijke. 

De lat hoog

De ondernemer zegt:

Voor mijzelf leg ik de lat hoog. Een meubel of interieur moet de hoogst mogelijke perfectie hebben. Samen met de klant ga ik na wat de wensen zijn en tracht een optimaal mogelijke advies te geven in de materiaalkeuze en maatvoering. Op deze wijze komen wij tot een uniek maatwerk meubel welke door ons met vakmanschap en precisie zal worden gemaakt. Naast het maken van meubels en betimmeringen voor particulieren, heb ik voor ondernemers balies, bureau’s gemaakt en diverse betimmeringen uitgevoerd. Zo ook ruimten van sportstudio’s en fysiotherapie praktijk volledig betimmerd en ingericht met kasten, keukens en ontvangst receptie.

Mocht u interesse hebben in een maatwerk product dan ben ik als volgt bereikbaar:

Weber Interieurbouw

  • Mart Stamhof 6, 3059 LV te Rotterdam-Nesselande
  • Telefoon 06 148 918 58
  • weberinterieurbouw.nl
  • Mail: info@weberinterieurbouw

Dit artikel heeft 414 views

Over Redactie 2416 Artikelen
www.nesselande.info redactie/ Alle rechten voorbehouden


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.