Veel klachten, opmerkingen en oproepen tot opsporing op de Nesselande Nextdoor en sociale media als ook ingestuurde berichten op Nesselande.INFO. Ze fietsen in groepjes door Nesselande, hangen bij bruggen en zijn gespot omgeving Brandingdijk en de zijstraten aan de Laan van Avant-Garde en aan de Kosboulevard.

Het gaat om een groepje tieners dat als sinds oktober knalvuurwerk in de slootjes gooit of buurtbewoners wakker laat schrikken met nachtelijk lawaai, zoals in de nacht van 5 op 6 november 2020. In Rotterdam, dus ook Nesselande, geldt een vuurwerkverbod. Ook de vuurwerkshow gaat 31 december 2020 niet door.

Heeft u meer informatie over deze vuurwerkgooiers?

Bij vuurwerkoverlast kunt u een melding maken via 0900-8844

 

 Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelMediamonitor: ‘Digitalisering mediagebruik consument zet door’
Volgend artikel‘Kip gestolen Tangram school aan de Kosboulevard, dood gevonden in Schollevaar’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.