Nieuwe poll: ‘ Wat is uw grootste irritatie in de Wijk Rotterdam-Nesselande? ‘

2169

Nieuwe poll Nesselande.info: ‘ Wat is uw grootste irritatie in de Wijk Rotterdam-Nesselande? ‘. Doe mee met de nieuwe poll – editie winter 2018-2019 – en breng in kaart wat de grootste irritatie is in de wijk Nesselande. De problemen met het parkeren? Het afnemen van recreatiegebieden die door de wijk intensief in gebruik waren? Het winkel-aanbod boulevard – Maltaplein? of…   

De poll verschijnt rechts op de desktop-site, of onderaan op de mobiele versie.

Vorig artikelBij Knaap tankstation sparen voor 18 exclusieve modelauto’s (en bijbehorend speelkleed)! #Knaap #Nesselande
Volgend artikelKerk in Nesselande: Schaatsen met de jeugd op 15 februari 2019

6 REACTIES

 1. al 7 jaar aan gemeente doe er wat aan. fietsers op de stoep van de Cypruslaan Maltaplein. er gebeurt niets. ook scooters racen er op. de gemeente de BOA de politie nooit te bekennen.

 2. Ze moeten daar inderdaad wat aan gaan doen, ze gebruiken het allemaal als fietspad .
  Ze fietsen al op het trottrior bij de ingang van de apartementen Common green en rijden je bijna omver, fietsen scooters, je kan niet fatsoenlijk je huisvuil bij containers brengen of rijden je voor de sokken .
  Ze moeten er elementen of hekwerk plaatsen zodat ze daar niet kunnen rijden.

 3. iedereen die met de auto zijn kind naar school brengt en hiermee de doorstroom in de hele wijk lam legt.

 4. Het feit dat na 10 jaar de sicilieboulevard nog een bouwweg is en het nogiedree dag een zooitje is met grond aanbrengenen wegbrengen.

 5. Loslopende honden /baasjes die zelf met hun telefoon bezig zijn en dus niet op hun viervoeter letten.
  Hondenpoep moet worden opgeruimd maar wie doet dat?
  Restafval in zakken naast de containers de troep die er uitgehaald wordt door vogels en ratten maken het straatbeeld er niet mooier op.

 6. Mensen die ’s ochtends vroeg op de automatische piloot met 90 door de wijk rijden en daarmee voetgangers letterlijk van het zebrapad jagen. Sommige mensen willen graag voor het werk nog even hardlopen maar hoeveel lampen je ook omhangt, er wordt niet opgelet dus ze zien je alsnog niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.