Ooit was het bestemd als horecalocatie aan het strand. Nu is Strand Noord een plek met opzienbarende woningen van een kwalitatief hoogstaand en duurzaam afwerkingsniveau. Zo meldt de aanbieder: 

De tuinen zijn georiënteerd op het zuidwesten of liggen aan het water. Het openbaar gebied is een eenduidig water- en duinlandschap dat zich vloeiend plooit rondom alle woningen en dat mede de drager vormt voor de identiteit van Strand Noord Nesselande. Het plan is omgeven door een exclusieve badplaats met een brede diversiteit aan (recreatieve) voorzieningen. De architectuur past naadloos bij het unieke strandgevoel van deze locatie, het is bijna on-Hollands.

De villa’s en strandhuizen zijn uitverkocht, er is (25 oktober 2021) nog een (1) appartement beschikbaar. De prijs? Ruim 900.000 euro! Zie afbeelding boven met de kaart (blauwe huisnummer).

 

 Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelVan 29 oktober tot en met 1 november 2021 afsluiting A12-N219 #omleiding
Volgend artikelWoensdag 27 oktober 2021 Themamiddag Halloween in Nesselande #kids

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.