HomeActiviteiten Nieuws NesselandeNog ENKELE kaarten 10e CuliNESSE Nesselande op 25, 26 & 27 augustus...

Nog ENKELE kaarten 10e CuliNESSE Nesselande op 25, 26 & 27 augustus 2022 #strand #event

We hebben er even op moeten wachten, maar eind augustus 2022 is het dan eindelijk zover: DE TIENDE EDITIE VAN CULINESSE!

Dit is niet zomaar een editie: we kunnen deze zomer alweer voor de tiende keer genieten van alle culinaire én muzikale hoogstandjes die het festival te bieden heeft!

Dit jubileum wordt een trip down memory lane, met de beste artiesten uit 10 jaar CuliNESSE. Iedere avond wordt op het hoofdpodium afgesloten door een artiest of band die dit jaar voor het eerst op het festival staat.

Ze pakken deze zomer groots uit met optredens van de beste artiesten, zoals Davina Michelle, Anouk, Krezip, Nick & Simon, Nielson en vele culinaire hoogstandjes van bekende restaurants uit de regio. Bij CuliNESSE kun je heerlijk eten bij gerenommeerde restaurants uit de regio.

Op ons culinaire festival kun je mooie gerechten van hoge kwaliteit proeven én kennismaken met lokale horecaondernemers!

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor de donderdag en vrijdag, maar wees er snel bij, want OP = OP! Je vindt ze op https://culinesse.nl/tickets/  

Nog enkele kaarten voor de donderdag

Dit is de geweldige Culi line-up op donderdag 25 augustus 2022! Kom op deze dag genieten van Krezip, Nielson, Candy Dulfer, Shaky Ground en de Alankara Soul Collective feat. Do & Berget Lewis!

Op deze donderdag is dat niemand minder dan Krezip! Wil jij erbij zijn? Er zijn nog tickets beschikbaar! Je vindt ze hier https://culinesse.nl/tickets/

Nog enkele kaarten voor de vrijdag

Deze toppers zullen op vrijdag 26 augustus het Culi-podium plat komen spelen! Kom genieten van niemand minder Chef’Special, Davina Michelle, Van Dik Hout, The Kik, Joel Borelli en Nederpop All Stars met Henk Westbroek en Nol Havens. Naast de optredens van deze geweldige artiesten zorgen wij ook voor een heerlijke culinaire line-up. Dat wil je niet missen toch?!

De kaartverkoop voor de vrijdag gaat erg hard, dus wees er snel bij! Koop je ticket hier: https://culinesse.nl/tickets/
Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Populair