Eindelijk weer Magic Circus in Rotterdam en eindelijk weer in Nesselande! In 2021 presenteert Magic Circus, het Nederlands Stadscircus de voorstelling ØPFANG boordevol modern circusvermaak. Het Magic team vangt het publiek op en neemt hen mee in een magische wereld. Jong en oud, want Magic Circus is óók leuk voor kinderen. Niet te oubollig en zeker niet te pretentieus modern. Beleef het mee op één van de vier locaties waar het circus deze herfst in Rotterdam verschijnt.
In het moderne circus gaat het om vallen en opstaan, struikelen en stijgen, loslaten en opvangen. Dat opvangen gebeurt soms letterlijk door de acrobaten. Niet alleen op het podium, maar ook hoog daarboven zonder vangnet. Kortom, circus als spiegel van de maatschappij.

Alternatieven voor het maandenlange beeldschermstaren

Magic Circus biedt bezoekers ØPFANG. Biedt alternatieven voor het maandenlange beeldschermstaren. In ØPFANG beleef je komische verwikkelingen, rondrazende raddraaiers, stoelenstapelaars, maanlandingen, hangvolwassenen, zoveel touwtjes dat er geen eind aan vast te knopen is en vele andere betoverende circusacts. Alles live, echt en bijna aanraakbaar. Eindelijk weer samen écht iets beleven!
ØPFANG
Het begrip Øpfang dateert uit de tijd van de Vikingen. Historisch onderzoek leert dat zij niet zomaar woestelingen waren, maar ook familiemensen. Vikingen koesterden gastvrijheid oftewel Øpfang. Tot op de dag van vandaag is dat in woord en daad in Scandinavië terug te vinden.
Magic Circus is ook gastvrij en spant voor zijn bezoekers een maatschappelijk en cultureel vangnet. Vangt hen op en stoomt hen klaar voor een nieuw en beter normaal. Laat je vallend onderdompelen in eigentijds, maar toch gezellig, circus.
Vier locaties
Di 19 & Wo 20 oktober – Schiebroek,Rododendronplein
Vr 22 t/m Wo 27 oktober – Hillegersberg,Weissenbruchlaan bij Gauchos aan de Plas
Vr 29 t/m Zo 31 oktober – Prinsenland,Ben Goerionstraat bij Metrostation Schenkel
Wo 3 t/m Zo 7 november – Nesselande,Corsicalaan bij het Metrostation Nesselande
De voorverkoop is gestart via magic-circus.nl. Vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling kan je terecht aan de circuskassa. Zie je bij een winkel een circusposter hangen? Ren dan naar binnen; er zijn kortingsbonnen te vinden voor €3,- korting p.p.! Houders van een Rotterdampas ontvangen 25% korting op hun entreebewijs. Magic Circus is verplicht om Coronatoegangsbewijzen te gebruiken.
Magic Circus ØPFANG is mede mogelijk dankzij een financiële bijdrage van het Kickstart Cultuurfonds.
Vorig artikelDicht.
Volgend artikelEen boek over? Kinderboekenweek Minibieb Nesselande #zwerfboeken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.