Eindelijk weer Magic Circus in Rotterdam en eindelijk weer in Nesselande! In 2021 presenteert Magic Circus, het Nederlands Stadscircus de voorstelling ØPFANG boordevol modern circusvermaak. Het Magic team vangt het publiek op en neemt hen mee in een magische wereld. Jong en oud, want Magic Circus is óók leuk voor kinderen. Niet te oubollig en zeker niet te pretentieus modern. Beleef het mee op één van de vier locaties waar het circus deze herfst in Rotterdam verschijnt.

In het moderne circus gaat het om vallen en opstaan, struikelen en stijgen, loslaten en opvangen. Dat opvangen gebeurt soms letterlijk door de acrobaten. Niet alleen op het podium, maar ook hoog daarboven zonder vangnet. Kortom, circus als spiegel van de maatschappij.

Alternatieven voor het maandenlange beeldschermstaren

Magic Circus biedt bezoekers ØPFANG. Biedt alternatieven voor het maandenlange beeldschermstaren. In ØPFANG beleef je komische verwikkelingen, rondrazende raddraaiers, stoelenstapelaars, maanlandingen, hangvolwassenen, zoveel touwtjes dat er geen eind aan vast te knopen is en vele andere betoverende circusacts. Alles live, echt en bijna aanraakbaar. Eindelijk weer samen écht iets beleven!
ØPFANG
Het begrip Øpfang dateert uit de tijd van de Vikingen. Historisch onderzoek leert dat zij niet zomaar woestelingen waren, maar ook familiemensen. Vikingen koesterden gastvrijheid oftewel Øpfang. Tot op de dag van vandaag is dat in woord en daad in Scandinavië terug te vinden.
Magic Circus is ook gastvrij en spant voor zijn bezoekers een maatschappelijk en cultureel vangnet. Vangt hen op en stoomt hen klaar voor een nieuw en beter normaal. Laat je vallend onderdompelen in eigentijds, maar toch gezellig, circus.
 
Wo 3 t/m Zo 7 november – Nesselande,Corsicalaan bij het Metrostation Nesselande
De voorverkoop is gestart via magic-circus.nl. Vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling kan je terecht aan de circuskassa. Zie je bij een winkel een circusposter hangen? Ren dan naar binnen; er zijn kortingsbonnen te vinden voor €3,- korting p.p.! Houders van een Rotterdampas ontvangen 25% korting op hun entreebewijs. Magic Circus is verplicht om Coronatoegangsbewijzen te gebruiken.
Magic Circus ØPFANG is mede mogelijk dankzij een financiële bijdrage van het Kickstart Cultuurfonds.


Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikel[FOTO] Schitterende foto-serie van Nesselande by Night (oktober 2021) #herfst #RFG
Volgend artikel[FOTO] Zevenhuizerplas-Rotte rainy weather #skyline

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.