HomeActiviteiten Nieuws NesselandeOmgeving Nesselande: 'Van kantoorbaan naar stadsboeren' #video

Omgeving Nesselande: ‘Van kantoorbaan naar stadsboeren’ #video

Jaren geleden heeft ook Nesselande.INFO zich met crowdfund ingezet voor de stadsboeren in de polder naast Nesselande.

 De Koeienstal is een boerderij met brasserie in het recreatiegebied ‘de Rottemeren’ waar jong en oud van boerderijleven kunnen ervaren. Geniet van onze heerlijke boerengerechten tijdens onze lunch of borrel of neem de tijd om met vrienden en famiele lekker samen te komen tijdens een high tea, verhaardag, feest of bruiloft.  Daarnaast kun je bij ons op de boerderij  vergaderen, een expositie bekijken en zijn er geregeld verschillende evenementen. De kinderen vermaken zich er prima. Zo kunnen ze onze boerderijdieren ontmoeten en in de stro- en bomenspeeltuin spelen.

 

De entree is vrij (gratis) alleen het eten, drinken verzorgen wij.

 

Varkens aaien, klauteren op hooibalen, racen op een tractortje tussen de kippen. Kinderen hebben de tijd van hun leven bij de Koeienstal, een recreatieve boerderij aan de rand van de Eendragtspolder in Zevenhuizen.

Maar je kunt er ook heerlijk lunchen of een glas wijn drinken, in de verbouwde stal of op het terras. Als je geluk hebt, vliegt er een gele kwikstaart voorbij, of spot je een woudaapje, de kleinste reiger van Europa. Martijn aan de Wiel en zijn vrouw Suzanne zijn stadsboeren met een missie. ‘We willen onze liefde voor de omgeving en de natuur overbrengen aan onze bezoekers.’

 

Adres:    Zuideinde 14, Zevenhuizen

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Populair