HomeActiviteiten Nieuws NesselandeOMHC: HOCKEYKAMPEN EN CLINICDAGEN IN DE HERFSTVAKANTIE

OMHC: HOCKEYKAMPEN EN CLINICDAGEN IN DE HERFSTVAKANTIE

 

Tijdens deze herfstvakantie zijn er diverse hockeykampen en hockey clinicdagen op 15 verschillende locaties in Nederland. 

Net lekker begonnen aan het hockeyseizoen en nu alweer vakantie, gelukkig kan je deze vakantie door blijven hockeyen op de Nationale Sportkampen! Houd jij van hockey en plezier maken? Dan zijn deze hockeykampen echt wat voor jou. Op de hockeykampen zal er worden geoefend op de verschillende technieken van hockey en zullen er andere activiteiten worden gedaan zoals de hindernisbaan en andere luchtkussens. 

Wil jij niks liever doen dan hockey? Dan zijn er voor jou de tophockeykampen waar de hele dag in het teken staat van hockey. Er komen verschillende toppers langs die jou alles leren over verschillende hockeytechnieken. Ook voor de keepers is er een speciaal kamp. Daarnaast zijn er verschillende clinicdagen waar verschillende aspecten van hockey aan bod komen. Zo kan je tijdens de clinicdagen zelf kiezen met welke technieken je wilt oefenen, hierbij kan je kiezen uit Scoren, Keepen, Verdedigen in duels, 3D-passeertechnieken en is er een zaalhockey clinic. 

Zit jij nog niet op hockey of wil je broertje of zusje ook mee op kamp? Voor de jongste (4 t/m 6 jaar) is het Sport & Spelkamp. Hier komen de populairste sporten van het moment aan bod, zo kan je in elke sport een beetje beter worden terwijl je veel plezier hebt!

Wil jij weten welke kampen er bij jou in de buurt zijn en op welke datum dit is? Kijk dan snel op www.nationalesportkampen.nl en schrijf je snel in! Je zal een onvergetelijk tijd hebben!

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular