HomeActiviteiten Nieuws NesselandeOndergrondse afvalcontainer vol? Hierbij de plattegrond met 183 afvalcontainers in Nesselande!

Ondergrondse afvalcontainer vol? Hierbij de plattegrond met 183 afvalcontainers in Nesselande!

Een volle ondergrondse container lijkt nog steeds een van de grotere ergenissen in de wijk Rotterdam-Nesselande (en ook andere wijken). Meldingen kunnen telefonisch worden doorgegeven in Rotterdam via 14010 of de nieuwe Meldr app (iOS en Android). 

Plattegrond

Het feit dat er veel meldingen zijn aangaande volle container, baseren wij op de actuele meldingen-plattegrond van de gemeente Rotterdam.

Zet geen afval ernaast!

Ondergrondse containers zijn er om ongedierte te voorkomen van rondslingerend afval. Als u het afval niet kwijt kunt in de container, zet het er dan niet naast! Loop dan naar de volgende container. In Nesselande kennen wij (begin 2021) 183 containers, zie afbeelding boven of hier klikken voor de actuele plattegrond. 

Zo voorkomt u dat het een troep wordt op straat. En zo voorkomt u ook een boete. De gemeente kan u ook een boete geven als uw afvalzak de vulopening blokkeert. Is de container vol, verstopt of kapot? Meld dit dan bij de gemeente.

 

 

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular