koormedOp zondag 14 september a.s. treedt het Christelijk Jongerenkoor Anthem uit Nieuwerkerk aan den IJssel op in de eerste Open Deur Dienst van dit seizoen in het Ontmoetingscentrum aan de Bospolderstraat 10 te Nieuwerkerk a/d IJssel. 

Het Christelijk Jongerenkoor bestaat uit 19 enthousiaste leden die verschillende muziekstijlen ten gehore brengen. Onder leiding van Vincent Spoeltman zingen de jongeren onder andere musical, popmuziek, licht klassieke muziek, negro spirituals en nog veel meer. Anthem verleent regelmatig haar medewerking aan verschillende kerkdiensten in de omgeving.

 

In deze dienst gaat dominee Arend Noordam uit Dordrecht voor.

 

Het orgel tijdens deze dienst wordt bespeeld door André de Jager.

 

De aanvangstijd is 17.00 uur. Samenzang vanaf 16.50 uur.Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikel27 augustus 2014 wederom een Zomerweek in Nesselande #kids
Volgend artikelCuliNESSE Nesselande is begonnen! Kaarten aan de deur!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.