Nieuws Rotterdam-Nesselande en strand Zevenhuizerplas

Ouders Openbare Basisschool Passe-Partout willen graag een zebrapad

 

In kinderwijk Rotterdam-Nesselande is de openbare veiligheid een must. Vooral rondom scholen en op drukke punten. Waar racebaan laan van Avant-Garde – als ook de boulevard –  al jaren voor veel gevaarlijke situaties zorgt, zien de ouders van kinderen van de Openbare Basisschool Passe-Partout in Nesselande graag een zebrapad opdat de leerlingen veilig kunnen oversteken.  

Ouders

De ouders hebben Leefbaar Rotterdam in de arm genomen om ook dit punt bij mobiliteitswethouder Bokhove de onveiligheid op de Kosboulevard onder de aandacht te brengen. Tussen de basisschool en de nabijgelegen speeltuin is geen oversteekplaats en door de parkeerplaatsen grenzend aan de weg ontstaan gevaarlijke situaties met kinderen en automobilisten die elkaar niet zien, zij willen liever nog vandaag dan morgen dat er maatregelen worden genomen om ongelukken te voorkomen.

Leefbaar pleit ook voor haast en heeft er in de brief aan de wethouder de vraag aan toegevoegd of zij bereid is te inventariseren of er rondom andere (basis) scholen in Rotterdam dergelijke onveilige plekken bestaan.


Dit artikel heeft 813 views
Over Redactie 2370 Artikelen
www.nesselande.info redactie/ Alle rechten voorbehouden


1 Comment on Ouders Openbare Basisschool Passe-Partout willen graag een zebrapad

  1. ik ben benieuwd of Bokhove iets doet. wij kennen haar als iemand die al begint met nee te zeggen. ik keek eens op Internet revieuws over Bokhove. Ik schrok er behoorlijk van. natuurlijk moet die oversteekplaats er snel komen en het is van de zotte dat een politieke partij moet worden aangesproken om hier iets voor elkaar te krijgen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.