Het was een kwestie van tijd, maar de politie heeft de parkeerplaatsen en daarmee hoofdtoegang strand-boulevard Nesselande afgesloten. Zandzakken maar ook politie en handhaving zorgen voor de afsluiting en bewaking.

Pasen, mooi weer? Kom NIET naar Nesselande. Parkeren is bijna onmogelijk en het strand en boulevard zijn nauwelijks bereikbaar. Bijna alle sportactiviteiten aan de boulevard zijn afgesloten.

Stayhome!

Politie Rotterdam-Oost, meldt op Facebook 9 april 2020:

Parkeerplaatsen Nesselande afgesloten voor motorvoertuigen!!
In navolging van de beslissing van onze Burgemeester Ahmed Aboutaleb en de gemeente Rotterdam, dat de motorvoertuigen het Kralingsebos niet meer in mogen, is er beslist dat dit ook niet meer bij het strand in de Rotterdamse wijk Nesselande mag.
Wij, het basisteam IJsselland, willen als advies geven, geniet in en rond je huis van het mooie weer, alleen samen krijgen wij het Coronavirus onder controle.
De komende dagen, maar ook de dagen erna, zijn de collega’s van Toezicht en Handhaving zichtbaar aanwezig op en rond het Nessestrand om deze beslissing te waarborgen.
Uiteraard zijn wij daar als back-up ook zichtbaar aanwezig.
Ook onze collega’s van de beredenen zijn dan van de partij!

 

 

Vorig artikelHandhaving doet strand-boulevard Nesselande deels dicht
Volgend artikelTot en met 28 april 2020 elke dag een gratis Pathé Thuis film

1 REACTIE

  1. Ik hoorde dat de basisschool het Spectrum een Paasspeurtocht organiseert dit weekend. Lekker met 1.000 kinderen de hele wijk doorlopen. Lees ff het advies hierboven!!! Te gek voor woorden dit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.