Kleine Vink

Bij de Kleine Vink – op een steenworp van Nesselande – is het per 23 januari 2022 mogelijk een prik te halen zonder afspraak.

Het doel is om voor eind januari 8,3 miljoen mensen te vaccineren. Daarom trekt de GGD Hollands Midden alles uit de kast en is de gemeente Zuidplas verzocht sporthal Kleine Vink opnieuw ter beschikking te stellen als vaccinatie-locatie.

Vrije inloop voor 1e of 2e prik: maandag t/m vrijdag van 08.00-15.30, en op zaterdag & zondag van 09.00-16.30.

Vrije inloop voor boosterprik mogelijk vanaf 23 januari: maandag t/m vrijdag van 08.00-15.30, en op zaterdag & zondag van 09.00-16.30.

Op deze locatie worden er geen prikken gezet voor kinderen van 5-11 jaar.Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikel[UPDATE] Succesvolle crowdfund voor een BuurtAED voor Herman Bielingplein, Nesselande-Rotterdam
Volgend artikelSkyline Nesselande-zonsondergang bij @NOS journaal

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.