HomeNesselande INFO nieuws Uitslag herfst-poll 'Wat zou een echte aanwinst zijn voor de wijk...

[Poll] Uitslag herfst-poll ‘Wat zou een echte aanwinst zijn voor de wijk Nesselande?’ #doemee

Met ruim 300 unieke stemmers (over een periode van vier werken) presenteren wij de uitslag van de herfst-poll:  ‘Wat zou een echte aanwinst zijn voor de wijk Nesselande?’ 

Nu de wijk Rotterdam-Nesselande bijna 100% is opgeleverd en de laatste nieuwbouw wordt uitgerold, is het de vraag wat nu een echte aanwinst zou zijn voor de wijk Nesselande met ruim 15.000 inwoners.

Parkeerproblemen en metro

De stemmers kiezen massaal voor een parkeergarage strand Nesselande. Dit heeft een link met de parkeerproblemen die vooral in de zomer ontstaan aan het strand Nesselande plus het bebouwen van de vroegere parkeerplaats aan de Kretalaan. De optie ‘metro doortrekken richting Zoetermeer’, kent nog steeds veel enthousiasme en heeft door publicaties van Nesselande.info al eerder met AD.nl gehaald inclusief bestuurlijke discussie naar de mogelijkheden van het doortrekken. Wellicht kan een doorgetrokken metrolijn de parkeerproblemen oplossen.

Opvallend is dat de optie ‘Voetbalclub‘ weinig enthousiasme kent; dit in tegenstelling met de poll van ruim tien jaar geleden, waar een eigen voetbalclub een must leek voor de sportieve wijk Nesselande.

Andere opties

Andere opties die zijn genoemd in reacties/mailreacties en via de sociale media draaien om het beheersbaar krijgen van het ‘afvaltoerisme’. Oktober 2020 is aangaande dit onderwero toevallig de mogendheid geweest om in te spreken in de vergadering van de lokale wijkcommissie.

 


Wat zou een echte aanwinst zijn voor de wijk Nesselande?

  • Een parkeergarage strand Nesselande.. (46%, 169 Stemmen)
  • Metro doortrekken richting Zoetermeer.. (31%, 115 Stemmen)
  • Een voetbalclub.. (9%, 32 Stemmen)
  • Een drive-in fastfood aan de Kosboulevard.. (8%, 30 Stemmen)
  • Anders: (reactie onder poll-artikel aub) (6%, 23 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 369 

 

Doe mee met de nieuwe poll op Nesselande.info!

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular