Zonsondergang Zonne Energie Zon - Gratis foto op Pixabay

Besparen op de energierekening moeilijk in Prins Alexander? Niet volgens Erica Meijerink, coördinator Energiebank Rotterdam.
Iedere woensdag kunt u bij haar terecht voor gratis tips en advies in speeltuin Het Lage Land (Hanrathstraat 46). Tussen 14.00 en 16.00 uur.
Erica Meijerink:
Warmte maakt een groot deel uit van de energierekening. De grootste winst behaal je met het aanbrengen van radiatorfolie. Een besparingstip die eenvoudig is om te doen. Niet alleen in oudere huizen, maar ook in huizen van nu. Andere besparingstips: vervang bijvoorbeeld je douchekop door een waterbesparende douchekop. En vervang gewone lampen door ledlampen. Maar ook: trek een trui aan en doe pantoffels aan je voeten, zodat de verwarming niet heel hoog aan hoeft te staan. Ik zeg altijd 1 graad omlaag, is geld waard. Als je de tips uitvoert, dan merk je dat in je portemonnee.
Speeltuin Het Lage Land is voor Erica de ideale locatie. ‘Kinderen die binnenlopen, kijken ook naar de bespaarwand. Hieraan hangen artikelen met besparingstips en allerlei andere weetjes over energie. Ook zij kunnen thuis besparen door het licht uit te doen als ze weggaan en de deur dicht. Maar ze vertellen ook aan hun ouders wat die kunnen doen.’


Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelSchietincident bij metro Ambachtsland Zevenkamp
Volgend artikelTe huur in Nesselande #brandingdijk #boulevard #cypruslaan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.