De Nesse Sloepen Rally was september 2020 een groot succes. Bekijk de bovenstaande video impressie en je zult begrijpen dat we ook deze zomer met de hulp van vrijwillers en sponsoren een nieuwe sloepen rally organiseren.

Ater party

In 2021 na afloop van de Nesse Sloepen Rally een gezellige afterparty bij de vernieuwde BeachClub Lake7. Daar zullen de winnaars van de Nesse Sloepen Rally en loterij bekend gemaakt worden. Dit alles onder het genot van lekker eten en drinken met optredens van leuke artiest(en) en DJ’s. Kortom… dit wil je niet missen!

Na afloop is er een gezellige Afterparty bij Lake Seven met lekker eten & drinken, DJ’s en artiesten. Hier kunnen ook mensen naartoe die niet aan de sloepen rally hebben deelgenomen. Binnenkort start hiervoor de kaartverkoop.

Omdat iedereen genoten heeft van de eerste Nesse Sloepen Rally en dit evenement meer bekendheid heeft gekregen, verwachten we dit jaar aanzienlijk meer deelnemende sloepen en aantal personen. Vanwege Corona maatregelen zijn er mogelijk een beperkter aantal plaatsen beschikbaar. Meld je daarom nu aan en weet als eerste wanneer je je online kunt registreren en verzeker jezelf van deelname. 

Rotterdam Charity Club (RCC) is de business charity club voor ondernemers in Rotterdam en omstreken. De RCC is hét platform dat je helpt je zakelijke netwerk uit te breiden. En met je lidmaatschap draag je op een positieve manier bij aan goede doelen en initiatieven in en rond Rotterdam. Klik voor  meer info over RCC

Vorig artikel[VACATURE] ?????? ???????? (bekend van Nesselande boulevard) zoekt beveiliger met de juiste instelling en uitstraling
Volgend artikelVrijdag 11 juni 2021: Beginnerscursus powerwalking strand @Nesselande

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.