CuliNESSE Nesselande strand #nieuws #Nesselande
CuliNESSE Nesselande strand #nieuws #Nesselande
Van donderdag 29 t/m zaterdag 31 augustus 2019 viert Nesselande festival CuliNESSE de negende editie van het culinaire muziekfestival CuliNESSE. In Rotterdam-Nesselande kun je wederom genieten van culinaire hoogstandjes van verschillende gerenommeerde restaurants uit de regio, optredens van bekende artiesten en tal van andere activiteiten. Half augustus 2019 is het strandfestival zo goed als uitverkocht.
Het is voor de bezoekers speculeren welke dag het mooist weer/beste aanbod biedt. Op TicketSwap een levendige handel in kaartenDisclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelInschrijving 3e Timmerdorp Nesselande editie augustus 2019!
Volgend artikelSnelheidscontrole politie op racebaan Brandingdijk Nesselande

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.