HomeActiviteiten Nieuws NesselandeRE:SOUND Jongerendienst 20 september 2015

RE:SOUND Jongerendienst 20 september 2015

geloof-475x149

“Er is meer tussen hemel en aarde!”, daar zijn veel jongeren het wel over eens. Maar hoe zit het nu precies met engelen en demonen? Wat zijn het voor wezens en wat zegt de bijbel daarover? Het is een onderwerp wat niet vaak aan de orde komt. Bij demonen en engelen hebben veel jongeren wel een beeld, maar of dat klopt? Engelen worden in de bijbel in ieder geval niet afgeschilderd als schattige baby’s met vleugeltjes. Hoe dan wel en wat is hun taak? Jongerenwerker Jan-Peter Molenaar neemt ons mee door de bijbel om dit onderwerp verder toe te lichten en antwoord te zoeken op deze vragen. De muzikale begeleiding is weer in handen van de Re:sound jongerenband. Na afloop is er gelegenheid om wat te drinken en na te praten.

Ook ouders

Naast jongeren zijn ook zeker ouders/ouderen welkom! De jongerendienst is op zondagavond 20 september a.s. en begint om 19:30 uur. Je kunt binnenlopen vanaf 19:15 uur.

Van harte welkom! Locatie: Brede School Nesselande – Robert van’t Hoffstraat 10 – Rotterdam (200 meter lopen vanaf metrostation Nesselande).

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular