Zondag 9 mei 2021. Gezien de weersvoorspelling zou men een afgeladen strand Nesselande verwachten. De werkelijkheid was anders. Het was rustig. Eigenlijk wel opvallend rustig. Waren het de korte regenbuien? De wind?

De terrassen bij Lookies, Verhage, de visboer tot aan Guay waren redelijk gevuld. Stoelen stonden gericht op de zon, soms rij aan rij. Het waren vooral (jonge) gezinnen die bij de skatebaan, buitensport en ‘Spin’  speeltuin aanwezig waren.

Zelfs rondom de Kosboulevard – officieel de parkeerplaats voor het strand – een rustige zondag.

Nog even de oude weg aan de boulevard die lente-zomer-herfst 2021 aangepakt gaat worden met asfaltering en verlegging/verbreding naar naar gewilde 30 KM zone.

Altijd populair zijn de buitensport-toestellen en de skatebaan plus voetbalkooi.

En ook op het water en in de haven rustig.

 Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelWatersportvereniging Nesselande wil eerlijk omgaan met bewonersgelden (subsidie) en strand Nesselande schoonmaken
Volgend artikelNesselande.info komt met ‘live’ BBQ-weer-rader #wijk #nieuwsnesselande #nieuws

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.